Akademija upravljanja s človeškimi viri
 

Pravno obvestilo

 

 

Pogoji uporabe spletnega mesta

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Amitas d.o.o.. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju ter njegovih produktih. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate spodaj naštete pogoje.
Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Hkrati si pridržuje pravico do spreminjanja vsebine spletnega mesta in/ali prenehanja njegovega dopolnjevanja, in to kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila, ter ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. 

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.


Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič s te strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.
Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Podjetje Amitas d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za informacije, navedene na spletnih straneh tretjih oseb.

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne podatke obiskovalcev, ki želijo stopiti v stik s podjetjem Amitas d.o.o.. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno, ali ko obiskovalec to sam želi. 

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.