Akademija upravljanja s človeškimi viri
 

O zaposlenih

 

 


 

Franja Ridzi, direktor in svetovalec

 

Ustanovitelj in direktor podjetja Amitas d.o.o. Dolgoletne menedžerske izkušnje in izkušnje na področju upravljanja s človeškimi viri je pridobil skozi delo v korporacijah Hewlett-Packard in Microsoft. Pri Microsoftu je bil član skupine ključnih ljudi korporacije, ki je bila deležna posebnega razvojnega programa. Z ustanovitvijo družbe Amitas želi vse te izkušnje ponuditi slovenskim podjetjem in jim pomagati na poti k uspešnosti. 
franja.ridzi@amitas.si

 

Jasmina Ridzi, svetovalka za področje upravljanja s človeškimi viri

 

Soustanoviteljica podjetja Amitas d.o.o. Po poklicu je ekonomistka, dela kot svetovalka za področje upravljanja s človeškimi viri. Izkušnje je pridobila v mednarodnih svetovalnih in izobraževalnih podjetjih Mercury International in Door Training, kot svetovalka v mednarodnem podjetju za selekcijo in razvoj kadrov dr. Pendl in dr. Piswanger ter kot samostojna podjetnica za poslovno in podjetniško svetovanje.
jasmina.ridzi@amitas.si

 

Jaka Ogrinc, prodajni svetovalec

 

Ekonomist, izkušnje na področju prodaje rešitev in svetovanja si je pridobival v sodelovanju s podjetjem Microsoft Slovenija. Marketinške zakonitosti je spoznaval v agenciji Advertus, kjer je kot skrbnik ključnih strank skrbel za trženje, prodajo in vodenje projektov. Podjetju Amitas se je pridružil marca 2009 kot prodajni svetovalec.
jaka.ogrinc@amitas.si