Akademija upravljanja s človeškimi viri
 

16. junij - Ponovitev Amitasovega poslovnega zajtrka

 

 

16. junija smo zaradi zanimanja ponovili Poslovni zajtrk na temo Ravnanje z zaposlenimi za uresničevanje ciljev in vizije podjetja. Tudi tokrat se je zajtrk odvijal na Dvoru Jezeršek, prišlo pa vas je 21.
Najprej smo skupaj s Franjo Ridzijem izstopili iz vsakdanjih okvirjev ter pogledali v preteklost in v prihodnost. Spoznali smo, da bomo morali v prihodnosti zato, da bi dosegali cilje in vizije podjetja, uporabiti nove načine trženja. Stari marketinški prijemi niso več dovolj, saj je v informacijski dobi potrebno poleg izdelka in storitve kupcu ponuditi celostno rešitev. Osnovno konkurenčno prednost podjetja torej predstavljajo motivirani, lojalni in kompetentni ljudje, ki so sposobni v času kreirati rešitve, usmerjene h kupcu.
Večina podjetij in njihovih vodij se zaveda pomembnosti učinkovitega ravnanja z zaposlenimi, a le redki to uresničijo tudi v praksi. Vodje in managerji morajo biti sposobni odkrivati talente, potenciale in kompetence zaposlenih, razvijati njihov osebni in karierni razvoj ter jih pravilno motivirati glede na dobro izvedbo dela. Kadrovski managerji jim morajo znati pri tem pomagati in jih usmerjati. Tu so seveda še ostale stvari, ki jih je Jasmina Ridzi, na koncu združila v predstavljeni Akademiji.

Vsem prisotnim se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje in upamo, da se vidimo na enem izmed naslednjih dogodkov!

Video - vtisi z dogodka

 

Za ogled potrebujete Adobe Flash player

 

Fotografije z dogodka